Brand

Zaterdagmiddag is er brand geweest in Casa Speranta. het atelier, de ruimte voor de kinderactiviteiten, een logeerkamer, de opslagruimte voor de hulpgoederen en voedsel zijn helemaal afgebrand. Gelukkig zijn er geen ongelukken gebeurd en we zijn ongedeerd.

Tijdens het voorbereiden van de kinderdienst zondag zagen we de kachelpijp bij het plafond roken. Uit voorzorg heeft Tineke de brandweer gebeld. Niet wetende dat 5 minuten later het hele dak in brand zou staan. Tineke, Renate, Emilia, Simone en Dana waren aanwezig toen de brand uitbrak.

We zijn behoorlijk aan-geslagen, maar zeker niet verslagen! We weten niet hoe het allemaal verder gaat. We stropen onze mouwen op en gaan weer aan het werk. We willen er niets van horen dat er ‘iets’ niet doorgaat. Natuurlijk is het heel verdrietig om naar de puinhoop te kijken. Alles wat met veel liefde is opgebouwd, is weg. Dat doet pijn.

We vragen u om te bidden voor ons en de hele situatie.

  • We danken God dat er geen persoonlijke ongelukken zijn gebeurd!

Wilt u bidden:

  • Voor de buren. Zij zijn erg boos op ons en verspreiden roddels, dat de kinderen het aangestoken hebben..
  • De kinderen zijn ook erg geschrokken.
  • Voor kracht en vrede om positief te blijven.

Verbonden in de grote liefde van God onze Vader, ons voorbeeld op aarde de Here Jezus en de altijd aanwezige Heilige Geest,

Herman en Tineke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *