Klussenweek 2012

Na alle narigheid van brand, schoonmaken, verzekeringen….. wordt er hard gewerkt aan het renoveren van het atelier. Maar ook aan een andere opslag, een gerenoveerde slaapkamer en een heel nieuwe ruimte: de zolder!
De aannemer is vanaf begin februari bezig met de herbouw, het gaat niet vlot maar het wordt wel mooi. In de meivakantie zijn klussers uit Nederland geweest om hard te werken en ons een hart onder de riem te steken.  Dat is goed gelukt  en we zijn daar heel dankbaar voor. De klussers hebben de zolder een geweldige metamorfose  gegeven en we hebben een nieuwe, overzichtelijke opslag gekregen. Ook veel meubels met brandschade  zijn geverfd en opgekapt. Kortom: de klussers hebben flinke duw  in de goede richting gegeven.
We hopen dat we het atelier van de zomer weer kunnen gebruiken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *