Pannenkoekenrestaurant!

Ook dit jaar vertrekt er vanuit Baptistengemeente Alphen-Noord een groep jongeren naar Popesti, Roemenie. De groep is druk bezig met de voorbereidingen voor een fantastisch zomerkamp waar de kinderen zich veilig voelen, ze drie keer per dag te eten krijgen (luxe?!) en waar ze leren over Jezus.

Maar omdat er wel geld nodig is voor die activiteiten, en we jullie hier nog veel meer over willen vertellen hebben we het volgende bedacht…

Op zaterdagavond 16 juni zijn jullie uitgenodigd in ons Pannenkoekenrestaurant. Het restaurant heeft de meest fantastische kaart, de gezelligste bediening en de beste koks van Alphen,  dus zorg dat je erbij bent. We verwachten jullie allemaal, maar toch vragen we je even om te reserveren… zodat we op jullie komst voorbereid zijn.

Tot de 16e in het Ashram College!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *