Reserveren Pannenkoekenrestaurant 2013

Op 8 juni moet het gaan gebeuren: Pannenkoekenrestaurant Casa Speranta.

Vorig jaar behaalden we een prachtige opbrengst waarmee we ontzettend veel leuke activiteiten konden doen met de kids in Popesti. Ook voor dit jaar zijn er al hele mooie plannen gemaakt. Veel kinderen kijken er al naar uit om mee te gaan op kamp, een eigen tandenborstel te krijgen, een eigen bed, drie keer per dag te eten…

En ook jij kunt daarbij helpen! Net als vorig jaar wordt het weer een gezellige drukte met net zulke lekkere pannenkoeken. Maar let op(!): Wel op een andere locatie, in het gebouw van de Ichthus. Want hier hebben we de beschikking over een veel grotere keuken. Zodat we kunnen zeggen dat jullie allemáál welkom zijn!

Reserveren kan na de dienst in Bapnoord of hieronder via  de website.

Bekijk Promofilmpje >

Bekijk Menu >

Datum: 8 juni 2013
Restaurant open: 17:00
Laatste ronde: 21:00

Henry Dunantweg 1
2402 NM Alphen a/d Rijn
(gebouw Ichthus / Prisma / Groene Hart Topmavo)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *